Ofszet nyomtatás

Home » Szolgáltatások » Ofszet nyomtatás

 

A Nyomdai ötletek Kft. fő profilja az ofszetnyomtatás. Célunk, hogy ügyfeleink számára elérhetővé tegyük az ofszet technológia előnyeit. Árajánlatkérésével, megrendelésével kérjük, technikai és egyéb kérdéseivel forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Phone: +36 74 950 363; +36 30 746 2861

Pár száz darabtól több tízezerig, tökéletes minőségben!

A ofszetnyomtatás lényege, hogy különösen kis és közepes példányszámú, a legkülönbözőbb alapanyagú termékek előállítására alkalmas.
A kész grafika leadását követően 1-4 munkanapon belül átveheti megrendelését.
Nyomdánkban az előkészítés a legkorszerűbb nyomóforma-készítési eljárással CTP berendezéssel történik.
A digitalizált adatállomány fogadása után (PDF, FTP, CD stb.) digitális montírung, majd színes kilövés proof, illetve igény szerint színhelyes digitális proof készül.
Imprimálás után pedig közvetlen lemezlevilágítás történik a filmkészítés elhagyásával, pontterület-veszteség nélkül. A digitális állományok montírozása és a lézeres nyomólemez-készítés tökéletes illesztést, és minőséget eredményez.
Termelésünk jelentős részét a Heidelberg MOVPH nyomógép végzi, már akár 500 példányszámtól képes kiváló minőségben nyomtatni. A tovább feldolgozásról hajtogatógépek és két Müller Martini irkafűző gondoskodik. Irkafűzött füzeteink készülhetnek hagyományos és omega kapoccsal, mely által a füzetek lefűzhetővé válnak.

Keménytáblás könyveket is készítünk már 5 mm-es gerincvastagságtól. A keménytábla készülhet papírkötéssel 4 szín nyomással, illetve vászonborítással vagy bőrkötéssel. A keménytáblás kivitelhez a könyvtestet cérnafűzve vagy PUR ragasztókötéssel (csak egyenes gerinc) készítjük.

Puhatáblás könyveink készülnek sima, vagy füles borítóval; hagyományos (hotmelt) ragasztókötéssel vagy PUR kötéssel.

Gépeink papírfogadó képessége simított illetve felületkezelt, és kreatv papírok tekintetében már 52 g/m2 – től akár 350 g/m2 – ig terjed.